mr. darcy

är det någon här ute i världen som har sett stolthet och fördom? det är en sak jag undrar..finns det typ en serie som heter det? för i filmen så är det ju en som heter mr. darcy, fast det ska egentligen vara samma person som spelar mark darcy i bridget jones alltså colin firth. men nu är det ju inte han, så jag är lite lost här:O

just nu sitter jag i datorsalen och jobbar med vår film som vi gör på svenskan.egentligen har vi tyska men pauline kan inte komma på nått att göra för azrina är någonstans i sydamerika eller nått.. jaja
imorgon blir det värnamo folkhögskola med forumsteatern;) ska bli kul, jag har lite roliga minnen därifrån haha..

ha det så roligt!

p.s. jag tänker inte ursäkta mig för att jag inte lagt in på länge, för vet du vad? jo.. It's my life!image8

mitt land

äntligen klar med mitt land..

saknar totte..<3image7

Måndag

Hej hopp. Jag tycker att den som ser det här ska kolla min bilddagbok (Liinamattssoon) på  den 12 maj xD finns en del fakta om Hanna Karlsson där;)

image6waaaaaaah, got some serious him problem you know.

Brolle

Haha! Kom precis och tänka på morgonsoffan i onsdags eller när det nu var, det var ett klipp med brolle. det skulle föreställa en tjej som fick sin dröm uppfylld. Hon skrek hela tiden under deras "dejt" och till sist sa han med sin goa norrländska dialekt:
-kan inte du hålla käft?
Hahahah, jag skrattade så att jag nästan trilla ur sängen, jag vet inte vad ni tycker men morgosoffan är bra underhållning!

Dagens låt:måste väll få bli Watching the stars med självaste Brolle. Typ en av världens bästa låtar enligt mig..

image5 Massa kärlek på Brolle!<3



KOlla!-->http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=84895&lid=lista_1092281&lpos=7

Ananas och chokladtryffel

Lördag igen då..Var i stugan idag och badade. Tro det eller ej men det var över 20 grader! Det hade jag inte trott. så nu har man alltså tagit sig sitt första dopp, ganska sent men bättre sent än aldrig. Igår var jag hela kvällen hos Julia. vi åt vindruvor ananas och chokladtryffel, haha. Då kan man ju ifrågasätta sig varför det heter chokladtryffel? Jag menar tryffel är ju liksom en svamp. Dessutom hade jag tänkt att tilllägga att det snart ska  bli kallare typ 10 grader kallare! jag vet inte vad det är med vädret asså, men jaja det kan jag inte göra något åt ändå..

Dagens låt: the first cut is the deepest.


image4

Sol!

Tjolahej tjolahoppsansa!
Satt ute och solade innan, skitskönt! Inte för att jag blev solbränd men skönt var det. En sak som ändå sitter och stör i bakhuvudet är teknik föredraget. Jag är inte bra på teknik och dessutom ska jag stå där i 10  minuter och snacka om någon fucking miniränare!

Jag är ganska less på skolan just nu, tur att det bara är 5 veckor kvar på det här plågeriet. Nu ska jag sluta klaga. Jo, föresten jag har en till sak att berätta. Vi ska spela in vår film i helgen som vi har fått i uppgift att gör på svenskan. Den kommer äga allas filmert, lätt! HAHA. Ni som får se den lär fatta vad jag menar. Sedan kan jag också berätta att vi hade ett historiskt ögonblick idag faktiskt. På syslöjden dessutom och jo det var att vi faktiskt hade kul! Det är inte så lätt ibland faktiskt..

Addi är det nu som har våra snygga Borat trosor eller vad man ska kalla dem, de är vita och så står det Lina, Julia och Addi på. Kanske skulle kunna starta et eget klädmärke vi tre? hmm..

Tre saker att göra i helgen:
-Sola!
-Bada!
-Lyssna på musik!

Dagens låt: det får nog bli, öhm, No more tears med ozzy Osbourne. Riktigt bra låt det.



image3


Totte: 2000 10/10-2008 4/5 R.I.P. min lilla ögonsten älskar dig!<3

Totte: 2000 10/10-2008 4/5 R.I.P. min lilla ögonsten älskar dig!<3

Riskakor

Sitter här vid datorn igen och äter riskakor och skriver rent mitt land, det har blivit lite av en vana faktiskt. Dessutom ficka jag precis idag reda på att vi ska börja träna handboll på måndag igen, yippee! Och jag menar om vi gör det är det väl ganska säkert att vi har en tränare. För man har ju ingen försesons om det inte ska bli någon sesong. Tränade bandy för någon timme sen, kul det med. Anna klarade sig riktigt bra i mål tycker jag. Men nu orkar jag inte skriva mer.
p.s. dagens låt: kunde inte välja mellan Colplays nya och Amaranth med Nightwish.d.s.
Godnatt på er allihop!
/Lina Mattsson

image1

RSS 2.0